fbpx

Win een Doom headset en goodiebag

Ook Doom aan het spelen? Wil je het uiteenspatten van schedels en knallen van ledematen écht goed horen? Speel dan mee en wie weet win jij wel deze Doom headset van Thrustmaster (geschikt voor alle platformen). Aan drie andere gelukkigen geven we een goodiebagsweg met daarin telkens:

 • een steelcase van de game
 • twee posters
 • twee T-shirts
 • sleutelhanger in de vorm van een gun
 • Cacodemon stressbal (niet afgebeeld)
 • een set Doom-pins

Wat moet je doen om te winnen?


 1. Registreer je op onze website (klik rechtsboven op ‘Register’).
 2. Vertel in een comment hieronder of je liever de headset of een goodiebag wilt winnen. En waarom!

That’s it! Deze wedstrijd loopt tot en met 26 mei. De winnaars contacteren we persoonlijk.

1_headset22_goodies

REACTIES (110)

 1. Reinoud Hiemstra

  gezien ik voorzien ben van een redelijke headset, heb ik liever de goodybag.
  Daarmee kan ik overal showen met de hippe swag gewonnen bij Invader!

 2. James Nevada Hetfield

  Gezien ik al heel erg lang een nieuwe headset ma nog ni heb kunnen kopen wegens redenen ben ik een voorstander van een vette coole headset van Doom 🙂 ken ik lekker stoefen met men headset hahah 🙂

 3. Sven Out

  Gooediebag please, centen zijn op na verbouwing, No Games for Daddy 🙁

 4. fgras

  Hippe wedstrijd! Zelf heb ik nog geen headset en vrij weinig schone t-shirts.
  Aangezien ik geen zin heb om de was te doen of om naar de winkel te gaan komt deze actie goed uit.
  En met die Doom pins op mijn borst gespeld zal ik het wel druk krijgen in de kroeg met al die kwijlende vrouwen.
  Ik kijk er naar uit.

 5. sundowning

  De hond heeft mijn vorige headset opgegeten en om hem te straffen heb ik de hond opgegeten. Graag een nieuwe headset dus. Of een hond als je die nog op overschot hebt. Maar toch liever de headset.

 6. Gerty360

  Ik wil het liefst de headset winnen
  want ik gebruik nu nog altijd mijn ps oortje.

 7. filaboy

  Met mijn COD BO II headset is nog niets is, dus daarom ga ik voor de goodiebag. Waarom? Wel omdat al die “spielereitjes” mij wel kunnen bekoren

 8. jkampmeijer

  Ik wil graag een gokje waren voor een goodiebag.
  Ben al in het gelukkige bezit van een goede koptelefoon,
  En daarnaast gek op Game t-shirts. Draag nooit wat anders.
  En juist de game T-shirts lokken soms leuke reacties uit.

  Succes allemaal.

 9. Jonas Vanhaesebrouck

  Ik zou de headset willen hebben. Waarom? Wie wil nou geen headset van DOOM!!!

 10. Rense Callant

  Ik zou die headset heel graag hebben want de mijne is redelijk kapot en een headset van doom is gewoon awesome
  De goodiebag zou ik gebruiken om m’n kamer gwn veel cooler te maken om te gamen en die t-shirt te showen aan m’n vrienden want doom blijft 1 van de brutaalste vieste maar coolste games die er zijn voor een lekker potje schieten (van lichaamsdelen 😉 )

 11. Brian Vanhooren

  Ziet er echt een Nice headset uit zou Cool zijn voor Doom ermee te spelen

 12. Brian Vanhooren

  Ziet er echt een Nice headset uit zou
  Cool zijn voor Doom ermee te spelen .!!!

 13. Stefaan Delgado

  Zou graag die headset willen zodat ik de schreeuwen van hel in detail kan horen terwijl ik mijn kettingzaag gebruik!

 14. Leute

  Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de headset, dan kan ik eindelijk eens een uurtje of 2-3 volledig naar mijn eigen wereldje zonder lastig gevallen te worden ? Maar moest ik een goodiebag winnen zou ik ook al content zijn hoor ?

 15. ZeroGeass1

  Liever de goodiebag aangezien ik nooit een headset gebruik en daar dus niets mee ben :p

  Goodies daarentegen ben ik altijd blij mee !

 16. Jeorne90

  Aangezien ik in juni een PS4 ga kopen zou ik graag de goodie bag willen. Een headset heb ik al
  en al die goodies zien er TE GEK uit om aan mijn verzameling toe te voegen 😀 !!!!

 17. Peppie

  De goodiebag, zodat ik kan showen dat ik meer swek heb dan de rest!
  uiteraard geen gucci swek maar Invader swek, daar worden alle swekkers swekjaloers van!

 18. Jurgen Jacobs

  Graag de headset!
  Ik heb nog geen headset, en zou deze heel goed kunnen gebruiken.
  Als fan van het eerste uur van Doom en aangezien ik de Doom Collector’s Edition al heb, lijkt het me schitterend om een bijpassende headset te hebben.

  Mijn vriendin haat het als ze thuiskomt en ze hoort dat ik weer eens aan het gamen ben op het geweld(-adige) Doom (of andere shooters).
  Op deze manier kan ik dan initieel toch de indruk geven dat ik mijn avond rustig en game-loos doorbreng in de zetel.

  She will be in for a surprise! 🙂

 19. Wim Van Goethem

  Liever de goodiebag 🙂

 20. Olivier Feys

  Het ziet een sick game uit & Tis sws mooi stuff die jullie weggeven! 😀
  Iedereen ook veel succes om deze nice stuff te winnen!

 21. kaver

  De goodiebag. Kan ik een Doom T-shirt aan doen op school, tussen al die zombies en monsters 😉 (a.k.a.: de gene die ze ‘leerlingen’ en ‘leerkrachten’ noemen). Straight into hell, gewapend met een stressbal (voor tijdens de examens), een sleutelhanger geweertje, de game zelf natuurlijk en wat pins om mensen mee te porren overleef ik het wel. 😉

 22. madavis

  Die headset is ideaal voor naar de vette rockmuziek van Doom te luisteren en er nog eens mee te stoefen ook. En je kan er natuurlijk cool uitzien als Doom het speelt…

 23. Milan_Keynen24

  Ik zou graag de goodiebag willen, gewoonweg omdat ik al een top headset heb.
  En ook omdat ik graag zoveel mogelijk collector’s items wil van elke game die ik koop, om later als complete verzameling door te kunnen geven aan mijn kinderen. Ik hoop echt van harte dat ik dit zal winnen. Alvast een heel leuke wedstrijd…

 24. Mikkeltje

  ik zou graag een goodiebag winnen omdat Doom een vet spel is en invader een vet magazine!en dan kan ik natuurlijk opscheppen over de stuff dat ik gewonnen heb bij jullie!

 25. Luca Gevaert

  uh moet ik daar op antwoorden? genoeg redenen om hem te willen :p

 26. Wouter Valentin Vanrusselt

  liefst de goodiebag aangezien ik echt zot ben van Doom franchise :3
  een headset heb ik niet bepaald nodig

 27. Bam Sauwens

  Graag een headset want een goodiebag past niet op mijn hoofd. Trust me.

 28. Tiffany Dekerckheer

  Headset, want ik wil niet dan Bam Sauwens wint!

 29. Jordykuh

  Ik zou graag de headset willen,
  Want wie wilt er nu geen vette Doom headset !

 30. FuryOfFlames

  Heb mijn kapotte headset onlangs gefixt met tape. (werkt nog perfect)
  De goodiebag lijkt mij wel heel interessant. Vooral de pins, t-shirts en de stressbal.

 31. Vince Piessens

  De goodiesbag! Die ziet er veel te geweldig uit!

 32. Terence Bakker

  Geef mij maar die koptelefoon!
  Zit met huisgenoten en vaak hebben ze last dat ik nog lang speel dus een koptelefoon zou echt wel handy zijn 🙂

 33. RobinSkillzzzz

  Omdat ik nog geen headset heb en deze headset er gaaf uitziet zal ik graag de headset willen winnen zodat ik alle gave soundeffects van de game en enemy’s goed kan horen.

 34. speedy-conzales

  Ik zou liever een headset hebben omdat ik dan beter de geluidseffecten kan horen door die headset dan door de oortjes die ik nu heb.

 35. JustinKahlo

  The goodiebag for sure ! Ik heb de game zelf nog niet maar zou deze ziek graag hebben, en ik heb al een tijdje zitten zoeken naar zo’n DOOM t-shirt. De rest is gewoon een xtra doe ik zeker en vast zal gebruiken!! Greetz Justin

 36. Atelo

  Ik wil die headset omdat die van mij laatst stuk is gegaan en ik wil gewoon een fatsoenlijke headoet

 37. Jordi

  Mijn headset is broken en t-shirts kan ik goed gebruiken
  En die posters wil ik wel bij mijn assasins greed poster

 38. Cis Adriaensen

  Ik ga voor de headset!
  Wil hem cadeau doen aan ne maat,
  om hem toch te overtuigen dat een
  headset belangerijk is voor te gamen :p.
  En ook omdat hij er geen heeft.

 39. Wail Mekrani

  De coole headset please.
  Omdat ik een enorme dan van doom ben en ik geen headset heb dat wordt dan leuk gamen!!!

 40. mirooo

  Ik zou graag deze goodiebag met headset winnen omdat ik al vanaf kleins afaan doom speel en echt verzot ben op het spel en ik zou echt helemaal gek worden moest ik dit winnen want ja zoveel kans maak ik waarschijnlijk niet naast allemaal mensen die al veel meer dooms gespeeld hebben dan mij

 41. headhunter_davey

  Ik zou graag een goodiebag willen hebben omdat er wel toffe dingen bij zitten.

 42. CasBomers

  De headset zou heel goed uitkomen, aangezien ik laatst in de finale van een toernooi een headset voorbij mn neus weg heb zien vliegen. Goodiebag is ook prima, net zo mooi!

 43. Moussa Hajou

  Ik zou graag de headset willen krijgen mijn eigen headset is
  Recent nog kapot gegaan.ik
  Zou ook graag jullie fantastishe game willen beleven door een headset gemaakt boor de
  game. Ik kijk uit maar de uitslagen ik hoop dat ik win.

 44. Gentille2003

  Liefst een nieuwe headset alstublieft want vorige
  Week van mijn hooft gevallen (daaraan zag je de
  Kwaliteit van dat ding ) dus liefst de headset

 45. Harold Vos

  Supervette goody bag voor mij! Eerste doom helemaal grijs gedraaid en dat gaan nu ook weer doen in dit nieuwe avontuur! In een mooi shirt op de bank lkkr knallen. Ideaal om na een lange werkdag stoom af te blazen en bullits rond te pompen! Oh yeah!

 46. dekingbj

  Ik kijk erg uit naar Doom en daarom
  zou ik graag de headset willen winnen
  om met mijn vrienden nog betere
  acties en tactieken te kunnen uit voeren

  • Solumious

   Headset!

   De mijne is kapot en heb gewoon geen geld om een nieuwe te kopen… Zou meer dan welkom zijn dus!

 47. Ryan van Sloun

  ik hoop dat ik de give away win omdat ik echt een fan ben van doom e ik denk dat die headset me wel staat

 48. Remco Smit

  doom is eentje die ik volgende maand wil kopen, dus een nieuwe headset komt goed van pas (ik heb mn andere kapot gemaakt)

 49. Jeremy Prevot

  Omdat Doom een van de beste horror FPS game is die er besta en ik elke vijand wil horen schreeuwen wanner ik ze in stukken knal of ram!!

 50. Tom Heylen

  Ik wil zo graag een headset vn Doom wnt ik ben zo en Groote fan van Doom echt de
  Game is gewoon fantastisch en omdat ik veel Doom speel zou ik nog beter kunnen spelen.
  Met een headset vn Doom

 51. Steflaureys

  Ik zou liever een headset krijgen wand ik heb er nog een goede nodig om te gaman

 52. Hemi Clarysse

  de headset voor mij, goede en zuivere geluiden maken een spel beter .daarbij is mijn oude aan vervanging toe .als ik er nu één kan winnen van doom zou dat supervet zijn

 53. Ferry Stofregen

  Ik zou super happy zijn als ik de headset zou winnen want ik heb geen goede headset dus ik hoop het

 54. Dries Vanden Broecke

  Meerdere prijzen zijn leuker dan één. Daarom zou ik liever de goodiebag hebben 😀

 55. DeWindtSam

  Net terug een xbox one gekocht, vooral om Doom te kunnen spelen. Om mijn buren wat
  te sparen van al het lawaai dat daaruit zal voortkomen, is de headset wel een leuke add-on
  voor men console. (+ de baby van hiernaast zal jullie dankbaar zijn)

 56. Sander Lens

  liever die koptelefoon want mijn koptelefoon is een beetje oud aan het worden dus heb ik een nieuwe nodig

 57. PETITUS

  om de ultimate DOOM experience te hebben moet je natuurlijk goed geluid hebben en het zo super super super AWESOME zijn als ik dat mag horen door een must have doom headset!!

 58. Matlin Devos

  ik zou graag Doom headset winnen omdat ik geen headset heb en ik mag geen kopen van mijn ouders 🙁

 59. Matlin Devos

  ik zou graag Doom headset winnen omdat ik geen headset heb en ik mag geen kopen van mijn ouders 🙁
  alvast bedankt en iedereen veel succes

 60. Kiani Kimberly Vinter Vandevorst

  The goodie bag zou ik zeer graag willen winnen. Ik ben een echte gamer/verzamelaar zou heel goed bij de rest van me verzameling lessen. Zeg nu zelf welke gamer houdt er nu niet van rond vliegende ledenmaten met de nodige bloed! Is een game op me wenslijst!

 61. jordy

  gezien er zoiets bestaat zoals DarkSouls 3 zouw ik de headset willen als je begrijpt wat ik bedoel…

 62. Juanjuar3z

  Wat een kans!!
  Ik zou toch wel veel liever de goodie bag willen winnen, de reden to dit is dat Ik een Prins headset heb al en de bag trekt mij toch wel heel erg aan, de bijzondere goodies en de posters die Ik geleik kan ophangen aan die lege witte muur in mijn kamer! De steelcase kan ook geleik bij de collectie!

  Succes aan iedereen.
  -Juan

 63. TheFlash

  Voor mij mag het de goodybag zijn! Ik speel doom al als kind en kan niet wachten tot de nieuwe game op de ps4. (En ik heb nog een muur over waar de posters perfect op zouden passen).

 64. Remy Olievier

  Ik zou heel graag de headset willen winnen zodat ik meer kan meeleven in mijn game die ik speel ik wou al heel lang een headset hebben voor mijn xbox one maar nog niet kunnen kopen jammer genoeg dus misschien zal ik deze keer geluk hebben en deze mooie headset winnen 🙂

 65. Zestoril420

  ik zou de goodiebag willen want ik heb al veel te veel headsets ik zou een eigen winkel kunnen beginnen. Dan zou ik ook nog kunne stoefen bij mij n vrienden met al die doom spulletjes. Ik zou de goodies ook willen winnen omdat mijn pa en ik dikke fans van doom zijn.

 66. ianjans1987

  Oh, superleuke headset! Als fan van in de vroege jaartjes zou dit mijn nog steeds aanwezige kinderhartje zeer blij maken, dit is echt een uniek hebbeding …en mijn vriendin ook want, die slaapt langs me en ergert zich nogal aan het geknal 😀 moesten jullie hem mij schenken maak je dus meer dan 1 persoon gelukkig! 😀 maar een goodiebag bevat ook dingen die ik graag zou willen uitstallen in de mancave…dus eender wat ik zou winnen, ik ben er supertevreden mee!

 67. Jeffrey Kauffeld

  Ik zou graag de goodybag willen, omdat ik volgens m’n ouders al genoeg hoofdtelefoons heb en een poster en game gaat nooit vervelen!

  Succes iedereen

 68. Chesneyy

  DOOM is LOVE.
  DOOM is LIFE.

  Persoonlijk ben ik geïnteresseerd in de goodiebag
  Heb nog geen sleutelhanger aan men autosleutel hangen of een lanyard.
  En dan zou dit zeker van pas komen!
  Nee ziet er allemaal top uit.
  Maar die goodiebag nam al men aandacht!
  Dat is echt een ding dat je moet hebben.
  En nu geven jullie de kans om deze te winnen? That’s awesome
  INVADER is LIFE!

 69. jerseydrum

  Ik wil super graag een goodiebag
  ik ben echt een super fan en speel het dagelijks
  ik heb al de doom versie gespeeld zowel op de pc als de laatste op de ps4
  ik hoop dat ik win want het zou fantastisch zijn om dit te winnen als zo grote fan

 70. Jens Van Guyse

  ik zou graag de Doom goodiebag winnen. ik heb nog nooit iets gewonnen bij INVADER, het zou mij echt gelukkig maken. ik heb overlaatst Uncharted 4 & Doom gekocht en Doom bevalt me het meest. Het is nog eens lang geleden dat er nog eens een dikke FPS uitkwam met duivelse monsters en krachtige wapens. Met de headset zou je me ook wel blij kunnen maken want ik zit hier nog steeds met het mono oortje dat je bij de Ps4 krijgt. maar mijn voorkeur gaat toch naar de goodiebag.

 71. oroalter

  Ik zou graag de headset winnen om dit aan mijn vriend te schenken die fan is van Doom

 72. Samah Saadi

  Mijn (goedkope) koptelefoons gaan snel kapot na een tijdje. Misschien wordt het tijd voor een kwaliteitsvolle koptelefoon. Voor mij de koptelefoon dus!

 73. Boris van Belle

  Headset sowieso, ik heb geen geld om zelf een goede headset te kopen dus doe ik het maar mijn die die ik bij mn Xbox heb gekregen maar voor Doom (en al mn andere games) te spelen zou zo een goede comfortabele duizend keer beter zijn

 74. Jarco Vervaeke

  Ik zou zo graag de headset willen :O Ik speel veel shootergames met mijn vrienden, maar vanwege een slechte headset speel ik slecht op geluid waarop mensen vaak kwaad worden op me :s
  Met andere woorden zou die headset mij echt een plezier doen ^_^

 75. Harrie Pama

  De goodibag. Omdat ik al een headset heb en ik wil graag mijn collectie van doom spullen uitbreiden. Zou mooi zijn als ik win.

 76. Tom Snoeren

  Ik ben een echte die hard doom fan geworden maar hellaas ken ik de spel zelf niet kopen, En aangezien mijn headset kapot is ken ik ook wel een nieuwe headset gebruiken, En t zou een geweldige vroege verjaardag kadoo zijn voor me haha

 77. Arsenio Wever

  Ik zou heel graag de steelseries van doom willen hebben omdat doom altijd mijn favoriete spel is geweest en ik heel erg graag een collectable wil hebbem

 78. Ramon Kroeze

  goodybag 2 woorden : DOOM T-SHIRT

 79. Ik ding graag mee voor de headset. Zo kan iedereen ingame of in een party ten volle van mijn schrikmomenten genieten en kan ik dat duivels gebroed richting hel schreeuwen. Want als ze sterven, moet dat wel op gepaste manier gebeuren natuurlijk.

 80. A1soulreaver

  Omdat ik door deze headset mijn doom ervaring kan verbeteren, en me nog beter in het spel te voelen en mee te gaan in de actie !

 81. brent6626

  De goodiebag want ik heb juist een nieuwe headset en ik zou héél graag zo een t-shirt willen met DOOM er op ook heb ik gewoon nog wat spulletjes nodig voor mijn setup wat te versieren en dus zou dit heel goed te uit komen

 82. Joshua minne

  De headset om mijn game ervaring nog echter en spannender te maken

 83. SilverMomo

  Jooo, hoewel die headset echt ziek is, wil ik liever zoveelmogelijk collectibles van Doom hebben. Ik ben al heel lang fan, en zou super graag die goodiebag willen. Een vriend van me is ook een enorme fan, dus ik wou hem graag een t-shirt en poster cadeau doen van Doom

 84. Byjefff

  Headset de mijne is kapot en ben jarig morgen 😀

 85. Glosy_nL

  Wil heel graag de headset om de nieuwe DOOM te kunnen spelen, ik wil maximaal genieten van goed geluid en heb dat nu niet een headset en een kopie of Doom 🙂 spring ik een gat in de lucht..

 86. Jace Masters

  Ik kies voor de goodiebag, kan ik samen met mn vriendin volledig in stijl DOOM spelen. Van elkaars geknal heb je dan toch geen last.

 87. JoeryV

  Graag de headset. Mijn thrashtalking kan er alleen maar op verbeteren via een headset van goede kwaliteit 😀

 88. Out_Of_Ammo

  Ik heb onlangs voor mn verjaardag een degelijke headset aangeschaft, dus voor mij de goodiebag graag. Anderen de kans ontnemen om de headset te winnen zou dan een nogal DOOMme zet zijn… Aha aha.. Haah… Get it?… I’ll see myself out…

 89. RJ2001

  Hoi ik speelde vroeger altijd doom dus zou het me super vet lijken om iets te winnen,heb zelf geen headset en vind er een kopen te duur ik zou graag met mij vrienden willen praten dus ik zou graag een headset willen Winnen!

 90. kifari01

  Liefst de goodiebag, heb de game nog niet kunnen kopen. Zou ook graag willen showen met de vette t-shirten bij mijn vrienden. Ga zeker nog wat reclame voor jullie maken, echt cool dat jullie zo’n dingen doen…

 91. Tim Gevers

  Het liefst de goodiebag, omdat wie wil er nu niet zoveel mogelijk van DOOM hebben.

 92. SharpkovskyNL

  gezien ik al een goede headset heb ben ik bereid om voor de goodybag te gaan, kan ik mn
  swag laten zien met wat ik bij Invader gewonnen heb

 93. Asterix

  Ik zou graag de headset winnen, niet voor mezelf maar voor mijn broer, omdat hij een actieve gamer is en ik wil hem een passend cadeau geven voor zijn verjaardag.

 94. FatalExperiment

  Een headset hoeft het niet te zijn (tenzij je er eentje te veel hebt dan mag het natuurlijk altijd)
  maar een goodiebag mag bpost of elke andere pakjes dienst wel te laat komen afleveren.
  De stressbal alleen al zou wel een serieuze dienst kunnen bewijzen tegen al die collega’s die mij voor mijn Doom zorgen.

 95. jens cottenie

  hallo , ik zou de headset graag winnen omdat ik een grote fan ben van DOOM en ik momenteel geen goede headset heb 🙂

 96. VolubleHawk7400

  Ik wil die goodiebag om de simpele reden de heasset heb ik hier al liggen dus heel graag.

 97. Hazunk

  Wel het is een mooie headset, maar geef mij maar de goodybag. ik ben tevreden met mijn 20 euro en 7 jaar oude brol headset :D.
  En waarom de goodybag? wel dan hoef ik minder vaak mijn kleren te wassen op kot en kan ik de poster weghangen naast de poster van van de nieuwe playboy.
  Ik denk dat deze elkaar perfect zullen aanvullen.
  Alvast bedankt invader.

 98. jason

  Het maakt voor mij niet uit zou al leuk zijn om iets te winnen

 99. Belgiansnipezzz

  Ik zou graag de doom headset hebben omdat ik geen headset heb en omdat doom gewoon een chille game is en een doom headset zou het gamen zoveel leuker maken. grtjs

 100. Belgiansnipezzz

  ik zou graag de doom headset winnen.
  Ik heb nog geen headset en zou het daarom graag winnen. De doom headset maakt het da veel leuker om ps4 te spelen.
  Grtjs

 101. smolly71

  il zou graag de goodiebag willen hebben want ik heb al een goede headset en ik ben echt een hele gtote fan van doom

 102. The Animal

  Ik doe al heel lang mee met giveaways bij invader en ik zou daarom heel erg graag de goodiebag winnen!wilde altijd al zoiets hebben als een goodiebag! kan ik ook nog een beetje mijn coole gear showen als ik heb gewonnen 😉 op een hoop van zegen maar hoop dat ik win! succes iedereen!

 103. filaboy

  Mijn BO II headset werkt nog perfect, maar die gooide spreken mij wel aan. Zeker de steelcase zou mooi passen in mijn collectie

 104. Brainlessdolphin

  DOOM !!!!
  Met deze gadgets heb ik swaggus maximus !

 105. TBird73

  Het liefste zou ik de headset winnen, om de doodgewone reden dat ik er geen heb.

 106. spilly007

  Zou graag de goodie bag hebben vermits ik vrij recent al een vette headset heb gekocht en ben enorm verkocht aan de afgebeelde T-shirts plus de steelcase bespaard me een tijdje sparen mee dat alles naar de headset is gegaan 😉

 107. CrashTestOtto

  Ik zou blij zijn met alles dat ik zou winnen.
  een gegeven paard niet in zijn……
  maar als ik moet kiezen de Goodie Bag. aangezien ik altijd met heet schildpad strand op mijn hoofd game.
  met de gewonnen goodie bag spullen zou ik dan lekker mijn dochters bang maken.
  Gewoon omdat ik dat kan

Een reactie achterlaten