fbpx

Win 15.000 dollar met officiële Cyberpunk cosplay wedstrijd

Into cosplay? Wil je veel centen verdienen? CD Projekt Red organiseert een Cyberpunk 2077 cosplaywedstrijd met als hoofdprijs 15.000 dollar. De ontwikkelaar moedigt alle fans aan om outfits van de game na te maken en de foto’s te delen. De winnaar krijgt ook een fotoshoot voor een magazinecover en een heleboel coole stuff, waaronder ook deze verzameleditie van Cyberpunk 2077.

Je kan deelnemen door foto’s van jezelf als Cyberpunk-personage online in te sturen (dat kan je hier doen) of door één van de onderstaande evenementen te bezoeken en deel te nemen aan de live selectieshows:


  • Gamescom (Keulen) – 21 – 24 augustus
  • PAX West (Seattle) – 31 aug – 3 september
  • Tokyo Game Show (Tokio) – 12 – 15 september
  • IgroMir (Moskou) – 4 – 7 oktober
  • Paris Games Week (Parijs) – 30 oktober – 3 november

Uit alle deelnemers worden 10 finalisten gekozen. Vijf uit de online inzendingen, vijf uit de live selecties. Wie deelneemt aan de live selecties op één van de events, krijgt nog eens $2000 erbovenop. Volgens de ontwikkelaar zal de winnaar ook gevraagd worden om op verschillende internationale evenementen de gaan cosplayen. Net zoals de Duitse cosplayer Maul cosplay dat doet voor The Witcher III en Cyberpunk 2077.

Voor meer informatie of inspiratie kan je terecht op de website van Cyberpunk 2077. CD Projekt Red belooft ook binnenkort voor verschillende personages een cosplay guide online te zetten.

Een reactie achterlaten