fbpx

Werkt Rockstar aan pc-versie Red Dead Redemption 2?

Red

Momenteel is Red Dead Redemption 2 enkel beschikbaar op Xbox One en PS4, maar Rockstar zou zijn klepper ook naar PC brengen. Toch volgens enkele fans die bewijs gevonden hebben in de companion app van de game.

De jongens van Rockstar Intel keerden de app volledig binnenstebuiten en vonden enkele verwijzingen die doen vermoeden dat een pc-versie in ontwikkeling is bij Rockstar. Al kan de code hieronder even goed niets betekenen.


PARAM_companionAutoConnectIpPC

De parameter hierboven werd gespot in de app en lijkt een verbinding te suggereren met een pc(-versie van de game). Ook mogelijk: de app verschijnt binnenkort simpelweg op pc. Maakt meteen de map veel overzichtelijker op het grote scherm.

Een andere vreemde parameter is deze:

PARAM_Oculus

Wat zou betekenen dat Red Dead Redemption 2 ondersteuning krijgt voor de Oculus Rift. Best mogelijk, want de first-person modus zou daar perfect voor zijn. Bovendien zou de PC-versie daarmee bevestigd zijn, want pc is het enige platform dat de Oculus ondersteunt. Althans tot nu toe.

Een derde optie is dat Rockstar Intel aanwijzingen gaat zoeken waar er totaal geen zijn. Bijgevolg zou dit verhaal complete onzin zijn. Wij gunnen ook pc-gamers de release van Red Dead Redemption 2. Zo kunnen zij ook van deze heerlijke game genieten.

REACTIES (1)

  1. Nik Braeckman

    Ik zou het de pc only gamers in elk geval wel gunnen! Al kijk ik niet uit naar de personen dat console gamers gaan beginnen afkraken omdat we op een “slecht” platform spelen 😛

Een reactie achterlaten