fbpx

Werkt Konami stiekem toch aan Silent Hills?

Silent Hill

Met alle geruchten over een mogelijke reboot van Silent Hill, zou je haast gaan geloven dat Konami echt werkt aan nieuwe telg in de reeks. En dankzij een Instagram-story van een Japanse horror-artiest, lijkt dat opnieuw een plausibele optie.

Op het gaming-forum ResetEra postte een oplettende gebruiker enkele opvallende beelden van een Instagram story van Suehiro Maruo. De manga-artiest staat in Japan vooral bekend om zijn horrorwerken. (Tekst gaat verder onder de afbeelding)


Silent hills copy

Zoals je kan zien, kreeg de artiest een uitnodiging voor iets dat te maken heeft met Silent Hills. Als bijschrift noteert Maruo ‘Afternoon invitations. Hope you’ll join in’. Even later zien we hoe de artiest niet veel later bij het Konami-kantoor in Tokio passeert. Of beide afbeeldingen gelinkt zijn, blijft natuurlijk de vraag. Maar wij gokken van wel.

Toch moeten we onthouden dat Konami alle geruchten over een nieuwe telg in de Silent Hill reeks onlangs nog de kop indrukte. Althans, daar het leek het op. De uitgever stuurde namelijk dit statement uit:

“We staan zeker open voor een nieuw deel in de reeks, maar niet op een manier zoals de geruchten dat doen vermoeden.’

Dat er iets op til is, mag wel duidelijk zijn. Zo’n opvallende Instagram Story valt immers niet te ontkennen.

Een reactie achterlaten