fbpx

Wastelanders komen eindelijk naar Fallout 76 in april

Vond je het tot nu toe een beetje eenzaam in de woestenij van Fallout 76? Dan hebben wij goed nieuws, want Bethesda heeft aangekondigd dat Wastelanders eindelijk naar de game komen. De npc’s blazen vanaf 7 april nieuw leven in Appalachia en brengen heel wat nieuwe activiteiten met zich mee.

Het leven in de Commonwealth wordt grondig door elkaar geschud. Zo brengen de Wastelanders een compleet nieuwe hoofdquest en een vernieuwde, originele verhaallijn met zich mee. Wie opnieuw uit de beschermende bunker van Vault 76 klimt, kan de geheimen van Appalachia op een nieuwe manier ontdekken, door onder andere nieuwe locaties, missies, vijanden en veel meer.


Dankzij de npc’s wordt het natuurlijk een stuk gezelliger, want je hoeft niet alleen meer klusjes op te knappen voor antieke robots. Help je buurman met zijn bandietenprobleem. Of misschien kies jij wel de kant van de bandieten om zijn huis leeg te roven?

Wie de trailer hierboven al bekeken heeft, weet dat hij zich moet klaarmaken voor confrontaties met lugubere nieuwe mutanten en wezens. Gelukkig trakteert Bethesda je daarvoor op een aantal nieuwe wapens en pantsers.

Tot slot zal je je met de komst van de Wastelanders een pak beter moeten gedragen. Het nieuwe reputatiesysteem bepaalt namelijk je status bij verschillende groeperingen. Aan jou dus om door het leven te gaan als heilige goedzak of rotslechte keetschopper door de keuzes die je maakt.

Wastelanders is verkrijgbaar vanaf 7 april.

Een reactie achterlaten