fbpx

Warner Bros. kondigt Hitman 2 aan

Eigenlijk is het geen verrassing, maar Warner Bros. en IO Interactive hebben Hitman 2 officieel aangekondigd. Geen spinoff, season pass of prequel, maar een volwaardig deel voor de reeks. Opvallend: de sequel van de kale huurmoordenaar wordt niet opgedeeld in episodes, maar lanceert als een volwaardige game op 13 november.

Je kruipt opnieuw in de huid van de dodelijke Agent 47. Net als in de vorige game jaagt de huurmoordenaar op zijn doelwitten in een mix van internationale en exotische locaties, gaande van het bruisende Miami tot tropisch dichtbegroeide jungles.


Doelwit van dienst is deze keer de sluwe Shadow Client. Aan jou om zijn militie te ontmantelen en hem de genadeklap te geven en daarmee de geheimen van Agent 47’s verleden bloot te leggen.

Cool is dat Hitman 2 experimenteert met een nieuwe co-opfeature. Wie het spel nu bestelt, kan meteen aan de slag met Hitman: Sniper Assassin, een minigame waarin je samen met een vriend vijanden neerknalt. Of het uiteindelijke spel nog meer co-opmodi of ervaringen als Sniper Assassin bevat, laat de ontwikkelaar nog in het midden. Meer details tijdens E3?

Een reactie achterlaten