fbpx

Wapens van cheaters in Call of Duty: Warzone worden afgepakt

warzone cheaters

Activision voert nog steeds een verbeten strijd tegen cheaters in Call of Duty: Warzone en ziet zich genoodzaakt om steeds drastischere maatregelen te nemen. De nieuwste: wapens van cheaters middenin de game afpakken.

In een nieuwe blogpost bespreekt Activision het kas-en-muisspel met cheaters en hoe ze voortdurend hun Ricochet anti-cheat systeem aanpassen om. Telkens er nieuwe maatregelen worden ingevoerd, lijken de makers van cheating software in geen tijd de nieuwe maatregelen omzeild te hebben.


Als gevolg maken de makers van Ricochet er ook een spel van. Zo proberen ze cheaters zo lang mogelijk in het spel te houden om hun gedrag te analyseren. En proberen ze tegelijk de impact van die valsspelers op andere spelers te beperken.

Zo is er bijvoorbeeld al een ‘damage shield’, waarmee de schade die cheaters toebrengen significant verminderd wordt. Een andere techniek is om eerlijke spelers onzichtbaar te maken voor cheaters. Maar de nieuwste maatregel, die de wapens wegneemt van cheaters, is toch wel de beste.

Wie gebruik maakt van cheating sofwtare in Call of Duty: Warzone zal middenin zijn speelbeurt plots alle wapens worden afgenomen. Niet alleen vuurwapens, maar ook zijn/haar vuisten worden verwijderd. Op die manier hebben cheaters geen enkele mogelijkheid meer om schade toe te brengen aan anderen.

Als je iemand voorbij ziet hossen zonder wapens en vuisten, dan gaat het waarschijnlijk om een cheater.

Een reactie achterlaten