fbpx

Winkelketen Walmart lekt mogelijke releasedatum Death Stranding

Death Stranding

Walmart Canada heeft een potentiële releasedatum van Death Stranding onthuld via Twitter. Met de nadruk op ‘potentiële’, want het is niet duidelijk of we de retailer serieus moeten nemen. Toen een fan vroeg naar de info op de productpagina van Death Stranding op de Walmart webshop, bevestigde de retailer dat de informatie klopt.

Volgens Walmart Canada lanceert Death Stranding in juni 2019, ‘zoals vermeld op de webpagina‘. Toch stellen veel gamers zich vragen bij die releasedatum, aangezien Geoff Keighley, grote man van The Game Awards, ook in het complot lijkt te zitten. Walmart reageert met de bovenstaande tweet niet alleen op de vraag van Yinob, maar linkt ook terug naar Keighley, die eerder die dag dit bericht online gooide:

 

 

Gaat het om gesponsord partnerschap om mensen aan de praat te krijgen over The Game Awards? Want tijdens de show kunnen we ongetwijfeld een nieuwe trailer van Death Stranding verwachten. Of zou Walmart hier de voorzet mogen geven hebben voor de aankondiging van de specifieke releasedatum? We hebben er het raden naar. Al is het wel zo dat Walmart Canada in mei, net voor E3, ook al Rage 2 lekte.

Neem het verhaal voorlopig met een korreltje zout. Tijdens The Game Awards komen we allicht meer te weten.

Een reactie achterlaten