fbpx

Volledige map van Cyberpunk 2077 gelekt

cyberpunk 2077 world map

Wil je weten hoe groot de wereld van Cyberpunk 2077 precies wordt? Check dan deze foto van een fysieke wereldkaart die bij de Collector’s Edition komt te zitten. De foto is best onscherp, maar toont voor het eerst de volledige map van Night City met alle locaties. De map ziet er zo authentiek uit dat we eigenlijk weinig twijfels hebben over de echtheid.

De foto’s doken het eerst op ResetEra. Het zou gaan om premium goodies die verpakt zitten in de Collector’s Edition. De foto van de wereldkaart is niet bijster scherp is, waardoor de kleinere straatnamen van Night City niet zo goed te lezen zijn. De namen van grotere wijken zijn wel duidelijk: van Pacifica in het Zuiden tot Corpo Plaza en Arasaka Waterfront in het Noorden.


Naast de foto van de wereldkaart krijgen we ook enkele postkaarten te zien die bij de Collector’s Edition zitten. De kans is groot dat een werknemer van de drukkerij waar de fysieke goodies gemaakt werden, gewoon even een kiekje van de goodies heeft genomen. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft nog niet gereageerd op het lek of de echtheid van de map bevestigd. Mocht dit alsnog een fake blijken, dan heeft de maker verdomd goeie Photoshop-skills.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 19 november voor PS4, Xbox One en PC. Je zal de actie-RPG ook meteen op next-gen consoles kunnen spelen.

cyberpunk 2077 map leak night city mapyberpunk993 2077

Een reactie achterlaten