fbpx

‘Volgende Assassin’s Creed heeft codenaam Kingdom’

Dat de volgende Assassin’s Creed zich afspeelt bij de Vikingen, is zo goed als zeker. Althans als we de Amerikaanse website Kotaku.com mogen geloven.

Toen vorige week een easter egg in The Division 2 leek te suggereren dat de volgende Assassin’s Creed naar Vikingland zou afreizen, was gamejournalist Jason Schreier van Kotaku snel om het gerucht te bevestigen. Schreier heeft heel wat voorspellingen en lekken uit de gameindustrie op zijn naam staan, dus het is niet verrassend dat hij ook hier iets over te zeggen heeft.


Schreier kreeg enkele maanden geleden al te horen dat de volgende Assassin’s Creed de codenaam Kingdom draagt. Volgens twee onafhankelijke bronnen die kennis hebben van het project, zouden er inderdaad Vikingen te zien zijn in Assassin’s Creed Kingdom. Schreier contacteerde Ubisoft voor meer uitleg, maar de uitgever weigerde commentaar te geven.

Uiteraard brengt dat nog steeds geen zekerheid, want zolang Ubisoft niets officieel bevestigt, blijft dit een gerucht. Toch lijkt het niet té ver gezocht. Zo zouden we raids kunnen uitvoeren op Engeland, terwijl we in de Noorse fjorden met politieke intriges te maken krijgen. Een beetje zoals de Vikings serie, dus. Tjonge, wij kijken er al naar uit…

Een reactie achterlaten