fbpx

Volg hier de livestream van Microsoft!

De tweede avond van E3 wordt ingezet door de persconferentie van Microsoft. De show zal ongeveer negentig minuten duren. Major Nelson en een reeks sportbolides zijn van de partij. Phil Spencer blijft natuurlijk de Xbox-goeroe die als een goede Sint veel lekkers belooft aan zijn fans.

Racefanaten worden verwend met iets nieuws over Forza. Verder mogen we nieuwe gameplay verwachten van Crackdown 3Sea of ThiemesScaleboundKiller Instinct en Halo Wars 2 natuurlijk. Van die laatstgenoemde krijgen we deze week misschien een bèta. Uiteraard hopen we op nog wat extra exclusives waarmee Microsoft de strijd met aartsrivaal Sony aanwakkert.


Tot slot is er nog dat ene gerucht dat deze ochtend wat extra kracht werd bijgezet: een nieuwe Xbox One S met 4K. De console zou 40 procent kleiner zijn dat de originele versie en uitgerust worden met een harde schijf van 2 TB.

Dan is er nog dat ene onderwerp dat E3 2016 zal overheersen: VR. Komt Microsoft nu toch met een eigen headset of heeft het nog een andere oplossing achter de hand? Om 18:30 krijgen we het antwoord via onderstaande livestream:

Een reactie achterlaten