fbpx

Vette Collector's Edition van Gears of War 4 onthuld

Microsoft heeft de übercoole Collector’s Edition van Gears of War 4 onthuld. Voor de editie werkt de uitgever opnieuw samen met Triforce, de fabrikant van gamereplica’s die eerder ook de Collector’s Edition van Halo 5 ontworpen heeft en ook die van Mirror’s Edge Catalyst voor zijn rekening neemt.

De figurine in deze verzameleditie is bijgevolg alweer een meesterwerkje. We zien JD Fenix met zijn Lancer assault rifle in de aanslag, gezeten op een badass motor. Het premium beeldje is maar liefst 28 cm lang.


Naast het beeldje, bevat de editie ook een Gears of War 4 Steelbook, waarin je de season pass kan vinden. Ook cool: de sleutelhanger van 15 cm in de vorm van de bekende granaat uit de reeks en een litograph, die JD Fenix op de motor toont. Verder bevat de editie ook digitale items. Zo krijg je een code om drie Gears Crates te downloaden.

Tot slot vind je in de doos ook een schijfje met de game terug. Goed om te weten dat Microsoft geleerd heeft uit z’n fout met Halo 5 en dus niet alleen een downloadcode in de doos stopt.

Voorlopig is enkel de prijs bekend voor de VS, maar de Collector’s Edition zal bij ons waarschijnlijk zo’n 249 euro kosten. Wie het liever goedkoper wil, kan ook kiezen voor de Ultimate Edition, die enkel de Steelbook en season pass bevat en slechts 99,99 euro kost. Gears of War 4 verschijnt op 11 oktober.

GearsCE

GearsCE2

GearsCE3

GearsCE4

GearsCE5

REACTIES (1)

  1. DCMetaZero

    Ziet er allemaal wel heel vet uit inderdaad!
    Behalve het beeld… dunno, had liever een Locust ofzo gezien. Of een gedetailleerde Lancer Assault Rifle op een staander.
    But hey, men kan niet iedereen gelukkig maken 😀

Een reactie achterlaten