fbpx

Disney: ‘Star Wars Outlaws verschijnt eind 2024’

star wars outlaws

Star Wars Outlaws is zonder twijfel de meest gewilde game van Ubisoft. De game zou volgens de uitgever verschijnen in 2024, maar maakte niet meer bekend. Volgens Disney, de eigenaar van Star Wars, komt de game echter dit najaar.

Via de Disney Park blog, maakte de entertainmentreus bekend dat Star Wars Outlaws op het einde van 2024 verschijnt. De blogpost bespreekt vier interessante evenementen die op de Disney-kalender staan. Daarbij vermeldt Disney dat Star Wars Outlaws gepland staat voor eind dit jaar.


Opvallend: toen het nieuws opgepikt werd door talrijke media, paste Disney de datum meteen aan. Zo werd het woord ‘eind’ geschrapt, waardoor de release window nu opnieuw op 2024 staat.

Ubisoft heeft ondertussen ook gereageerd op het nieuws en bevestigt aan Kotaku dat de vermelde timing niet klopt en het ondertussen is aangepast. De kans dat de game nog doorschuift naar 2025 is dus niet onbestaande.

Star Wars Outlaws werd afgelopen zomer onthuld door Ubisoft. In de openwereldgame speel je met smokkelaar Kay Vess, een vrouwelijke versie van Han Solo. Bluffen, keuzes maken en knallen met je blaster als het verkeerd loopt.

Een reactie achterlaten