fbpx

Vanavond nieuwe trailer van Red Dead Redemption 2

Zet je alvast comfortabel in je bureaustoel en grijp wat popcorn, want vanavond is het zover. Rockstar zwiert om 17.00 uur een nieuwe trailer van Red Dead Redemption 2 online. Zoals gewoonlijk repte de ontwikkelaar met geen woord over wat we mogen verwachten, al hopen wij op wat kersverse gameplay.

Natuurlijk blijft het allemaal gissen en raden tot 17.00 uur, al toont het geteasde artwork op social media (zie hierboven) ook al wat. De afbeelding met Arthur Morgan lijkt immers verdacht veel op die van John Marston voor de eerste Red Dead Redemption (hieronder). Beide protagonisten richten hun wapen min of meer op de toeschouwer en ook de gebruikte stijl en kleuren zijn ietwat identiek.


Logisch uiteraard, want Red Dead Redemption 2 wordt een perfecte prequel voor de eerste game. En dat zullen we allicht ook aan de gameplay ondervinden. Nu goed, om 17.00 uur gaat de trailer live, dus zorg ervoor dat je aan je computerscherm gekluisterd zit. Oh ja, mocht je ‘m door omstandigheden missen, dan posten wij hem hier uiteraard ook.

Een reactie achterlaten