fbpx

Uncharted 4 bèta was 20 procent van de multiplayer

De ontwikkelaars van Naughty Dog onthulden enkele fijne details tijdens een livestream over Uncharted 4: A Thief’s End. Programmer Edward Pereira en Game Designer Vinit Agarwal vertelden wat er concreet van de uiteindelijke game mag verwacht worden. Opgelet voor enkele milde spoilers!

  • Op een bepaald punt overwogen de ontwikkelaars om bepaalde types (de sniper, aanvaller, …) toe te wijzen aan specifieke personages uit de reeks. Ze zijn van dat idee afgestapt zodat spelers zelf kunnen kiezen welke rol een personage vervult in de multiplayer.
  • Een milde spoiler over het verhaal gaven de twee ook prijs. Het gerucht dat Nathan en Elena kinderen krijgen tijdens Uncharted 4: A Thief’s End worden de kop ingedrukt. Het liefdespaar heeft dus geen kinderen in deze game.
  • Er is nog geen definitieve beslissing over wat je kan vrijspelen voor de multiplayer door het soloverhaal te voltooien. Voorlopig worden de meeste zaken vrijgespeeld via de multiplayer.
  • Veel kijkers stelden toch de vraag of er een pc-versie komt van de game. Als een ontwikkelaar die deel uitmaakt van de Sony Worldwide Game Studios is het geen verrassing dat een volmondige ‘neen’ het antwoord is.
  • De bèta gaf toegang tot ongeveer een twintig procent van wat de volledige multiplayer te bieden heeft in de uiteindelijke game.
  • De bèta is al gedateerd in vergelijking met de versie die intern bij Naughty Dog draait. Er werden al heel wat nieuwe aanpassingen doorgevoerd.

Als Uncharted 4: A Thief’s End niet nog eens uitstel krijgt, ligt de game op 10 mei bij ons in de rekken.