fbpx

Uitgever Take-Two: “Rockstar mikt met GTA 6 op perfectie”

GTA 6

Ergens in 2025 kunnen we aan de slag met GTA 6. Voor het zover is, wil Rockstar Games echt zeker zijn dat de game het hoogste kwalitatieve peil bereikt. Tijdens een nieuwe aandeelhoudersvergadering kondigde Take-Two immers aan dat de studio niets minder dan perfectie wil voor de game.

Strauss Zelnick, de CEO van Take-Two Interactive (het moederbedrijf van Rockstar Games), liet tijdens de vergadering weten dat Rockstar streeft naar perfectie. En dat streven naar perfectie is de reden waarom de game zo lang op zich laat wachten.


Zelnick weet dat de verwachtingen voor de titel erg hoog liggen, maar belooft investeerders dat de game het wachten waard wordt. Volgens de CEO kijken veel meer mensen uit naar GTA 6 dan het geval was bij GTA 5. Hij herinnerde eraan dat de vorige game al 195 miljoen keer verkocht werd.

En hoewel Zelnick geen voorspellingen wilde maken over de verkoopcijfers van GTA 6, beseft hij dat ook die verwachtingen gigantisch hoog liggen.

Dat Zelnick Rockstar Games alle tijd geeft voor GTA 6, is dan ook logisch. Wanneer de game uiteindelijk verschijnt in 2025, zit er zo’n 12 jaar tussen deel 5 en deel 6. Of 12 jaar genoeg is voor perfectie? Dat zullen we dan zien…

Een reactie achterlaten