fbpx

‘Ubisoft wil van Far Cry 7 een online ervaring maken’

far Cry 7 online

Met Far Cry 6 serveert Ubisoft alweer een spectaculaire epische zandbak waar iedereen op zijn eentje keet en verdoemenis kan schoppen. Al kan daar in de volgende telg verandering in komen. Zo zou Ubisoft plannen hebben om de serie op de schop te gooien en van Far Cry 7 een meer online-georiënteerde ervaring te maken.

Wat dat betekent? Daar hebben we voorlopig het raden naar. Het nieuws werd gedeeld door Axios. Zo ving de website op dat Ubisoft experimenteert met meer online elementen in de reeks. Ook Jason Schreier, journalist bij Bloomberg, liet al weten dat de reeks met het volgende deel een nieuwe – meer online – weg zou inslaan.


Op zich is dat nieuws niet verrassend, want de formule bleef sinds Far Cry 2 zowat ongewijzigd. Niet dat dat slecht is, want… never change a winning team. Maar Ubisoft wil duidelijk meer vernieuwing naar de reeks brengen. En in dit geval is dat vooral online.

Wie het voorlopig bij solo actie wil houden, kan Far Cry 6 in huis halen. Wij vonden het alvast een meer dan geslaagde knalervaring.

Een reactie achterlaten