fbpx

Ubisoft ontkent geruchten van een Blade game

Blade

Of Ubisoft werkt aan een game met Marvel-held Blade in de hoofdrol? Enkele gelekte beelden van een opnamesessie bevatten duidelijke hints. Het nieuws werd echter zo snel verspreid, dat Ubisoft genoodzaakt was om het bericht officieel te ontkennen.

Het begon allemaal toen acteurs Alex Martin en Edwin Gaffney beelden van een motion capture-sessie deelden op Instagram. Beide posts werden gespot door YouTuber JorRaptor, die een aantal interessante aanwijzingen vond.


Zo zijn de acteurs afgebeeld met een klapbord waarop Marvel vermeld wordt. Daarnaast verklapt het bord dat regisseur B. Tariq achter de camera staat. En dat is de regisseur van de nieuwe Blade-film.

Ook valt op dat de post vergezeld werd door de tags @ubisoft en #ubisoftgames. Nog meer bewijs nodig? Het mo-cap pak van Martin heeft een Ubisoft tag en beide acteurs houden een katana vast, niet toevallig hét wapen van de vampierendoder.

De uitgever heeft ondertussen officieel ontkend dat een Blade game in de maak is. Een verklaring voor de foto’s gaf Ubisoft frappant genoeg niet.

Als het geen Blade-game is, voor welke game zijn de mocap-opnames met katana dan wel bestemd?

Een reactie achterlaten