fbpx

Ubisoft onthult uitbreidingen voor Assassin’s Creed Odyssey

Ubisoft heeft de post-launch content van Assassin’s Creed Odyssey onthuld. Een klepper van formaat, want in de seizoenspas alleen zitten twee vette uitbreidingen en een remaster van een oude Assassin’s Creed. Om nog maar te zwijgen over die extra dlc.

Tijd om alles even onder de loep te nemen, te beginnen met de seizoenspas. Die bevat:


  • Legacy of the First Blade – Episodische avontuur over de eerste assassin die de dodelijk Hidden Blade hanteerde. Vanaf december 2018 verschijnt er elke zes weken een episode.
  • The Fate of Atlantis – Episodisch avontuur waarin spelers het opnemen tegen mythische wezens en geheimen achterhalen van de gezonken stad. De eerste episode staat gepland voor het voorjaar van 2019.
  • Assassin’s Creed III Remastered – Het volledige avontuur van Connor, opnieuw in HD. Verschijnt in maart 2019 en bevat ook alle DLC van het origineel en Assassin’s Creed Liberation Remastered met Aveline.

De Season Pass is inbegrepen in de Assassin’s Creed Odyssey Gold, Ultimate, Spartan & Pantheon Editions en is eveneens apart verkrijgbaar voor €39,99.

Maar dat is niet alles, want er zijn ook een paar gratis updates en in-game events gepland. Zo kan iedereen genieten van:

  • The Lost Tales of Greece – Dat zijn gratis episodische queestes die releasen tussen de grote uitbreidingen door en spelers van extra avonturen voorzien. Deze opdrachten brengen zowel oude als nieuwe gezichten op je pad.
  • Terugkomende in-game events – Elke week verschijnt er een nieuw schip of een nieuwe huurling, die spelers kunnen uitdagen. Zo krijg je wekelijkse nieuwe contracten die je op pad sturen doorheen Griekenland.
  • Discovery Tour – Maakt zijn comeback na Origins. Spelers kunnen via deze educatieve tool meer te weten komen over het Oude Griekenland, zonder conflicten of huurlingen die je van kant willen maken.

Verder verschijnen er nog tal van extra updates, zoals de mogelijkheid om mythische monsters te lijf te gaan en zelfs een New Game Plus, die ook wat nieuwigheden met zich meebrengt.

Een overload aan prachtige content dus, die de ervaring van Assassin’s Creed Odyssey alleen maar zal verrijken. Wij mochten er vorige week al een ganse dag mee aan de slag en waren behoorlijk onder de indruk. Assassin’s Creed wordt een gigantisch avontuur waarin je je eigen verhaal mag schrijven. En of dat cool wordt!

Een reactie achterlaten