fbpx

Übervette Street Fighter figurines gespot

We hebben al veel coole Street Fighter-figurines, bustes en replica statues gezien, maar die van het Japanse kunstenaarscollectief Kinetiquettes spannen de kroon. het collectief (dat ook een officiële partner is van Capcom) heeft al Evil Ryu en Oni Akuma onder handen genomen en giet nu ook Ken Masters in een vette statue. De sidekickende vechtjas is 45 centimeter hoog (1:6 schaalgrootte)  en heeft een verwisselbaar kapsel. Voor wie geen fan is van paardenstaartjes.

Het coolste nieuws? Deze figurine is onderdeel van een driedelig Battle of Brothers-diorama waarbij Ken en Ryu het opnemen tegen Akuma. De drie figurines kan je op verschillende manieren tegen elkaar schuiven waardoor je in totaal vier verschillende opstellingen kan vormen. De verschillende onderdelen worden bovendien door middel van magneten bij elkaar gehouden.


Minder leuk aspect is het prijskaartje. Deze Ken masters figurine gaat voor 399 dollar over de virtuele toonbank. Wat het totaal van het driedelig diorama op zo’n 1200 dollar zet. Slik. Pre-orderen kan hier. Als je durft.

BattleOfTheBrothers-1024x916

Ken011

Ken021

Ken07

Ken04Ken05Ken03Ken06

REACTIES (1)

  1. Classixjoker

    Datum *kwijl*

Een reactie achterlaten