fbpx

Street Fighter krijgt nieuwe live-action film in 2026

street fighter movie 2026

Nog even op de tanden bijten en we kunnen Ryu, Ken en de andere vechtersbazen van Street Fighter aan het werk zien in een gloednieuwe live-action film. Welke acteurs de knokkers zullen vertolken, is niet bekend.

De release van de live-action Street Fighter film staat volgens Hollywood Reporter gepland voor 20 maart 2026. Dat de film eraan komt, is geen verrassing. Filmmaatschappij Legendary Entertainment kreeg zopas de filmrechten in handen kreeg voor Capcoms vechtreeks en kondigde de nieuwe live-action film meteen aan.


Wie de film zal regisseren is nog niet duidelijk. Street Fighters. Tot enkele weken terug waren de Philippou broers (bekend van het geweldige YouTube-kanaal RackaRacka) aan het project verbonden. Filmhuis Legendary wil echter niet wachten tot hun nieuwe film af is en gaat op zoek naar een andere regisseur.

Of de nieuwe liv-action verfilming even legendarisch wordt als de eerste Street Fighter uit 1994? Da’s een bijna onmogelijke opdracht. Toen kroop Jean-Claude Van Damme in de huid van Guile en mocht Kylie Minogue Cammy vertolken.

Een reactie achterlaten