fbpx

Twitter bant Hitman 2 speler voor doodsbedreiging Sean Bean

Sean Bean

Alweer een bericht over Hitman 2? Yes, want deze is behoorlijk grappig. Momenteel kan je acteur Sean Bean, de eerste Elusive Target, van kant maken in Hitman 2. En daar heeft Twitter schijnbaar problemen mee. Toen een gamer tweette dat hij Sean Bean zou vermoorden, kreeg hij alvast een perma-ban.

TheFatConsoler deelde onlangs een tweet die als volgt luidde – en die helaas ook verwijderd werd:


“Looks like I’m gonna be killing Sean Bean tonight then.”

Hijr had er beter ‘in Hitman 2’ bijgezet, want niet veel later haalde Twitter zijn account offline wegens schending van het Twitterbeleid. Het bericht ging namelijk tegen het verbod om gewelddadige bedreiging te uiten. TheFatConsoler vond dit bericht terug in zijn inbox:

Sean Bean

TheFatConsoler nam contact op met Twitter om te verduidelijken dat het om een videogame ging. In eerste instantie kreeg hij geen weerwoord, maar een aantal uur later werd zijn Twitter-kanaal dan toch hersteld. Ondertussen lijkt zijn account alweer opgeschort.

We begrijpen het dat Twitter het opneemt voor acteur Sean Bean. Ook wij vinden dat hij in te veel media om het leven gebracht wordt. En als je ons nu even wil excuseren, dan kunnen wij de man ook gaan omleggen in Hitman 2.

REACTIES (1)

  1. Nik Braeckman

    Ik dacht eerst te wachten met hitman 2 te kopen wegens al veel te veel games te spelen momenteel, maar deze tijdelijke Sean Bean missie is toch wel enorm verleiderlijk 😀

Een reactie achterlaten