fbpx

Shadow of the Tomb Raider krijgt vette trailer

Lara Croft zit nog met een hoop vragen in Shadow of the Tomb Raider. Wees gerust Lara, wij ook na die spetterende CGI-trailer! Gelukkig krijgen we iets meer antwoorden in de nagelnieuwe trailer van de game. Square Enix toonde de eerste gameplaybeelden tijdens de Xbox Briefing. Een ding is duidelijk: de schattenroofster krijgt de antwoorden niet op haar schoot geworpen.

De vrouwelijke heldin wordt opgejaagd door menig vijand en roofdier. Gelukkig is ze haar trucjes nog niet verleerd. Klimmen, klauteren en puzzels oplossen doet ze nog steeds als de beste. De nieuwe trailer focust zich op het verhaal en de Maya-setting van het spel. Uit de beelden blijkt dat Lara een ware apocalyps moet tegenhouden.


Een andere leuk weetje: oude bekende Jonah komt terug en is volledig veranderd van looks. In de vorige twee games kreeg de beste man ook al een volledig ander uiterlijk, ondanks dat het nog steeds om hetzelfde personage gaat.

Vermoedelijk toont Square Enix tijdens zijn persconferentie een volwaardige demo met diepgaande uitleg over het spel. Shadow of the Tomb Raider verschijnt op 14 september voor PS4, pc en Xbox One.

Een reactie achterlaten