fbpx

Square Enix onthult Shadow of the Tomb Raider

Het is geen grote verrassing, maar bij deze toch officieel: Square Enix toont de eerste trailer van Shadow of the Tomb Raider. Het gaat hierbij om CGI-beelden en dus geen daadwerkelijke gameplay. De game zit in ontwikkeling bij Eidos-Montréal en Crystal Dynamics.

Het team omschrijft deze Tomb Raider als een beslissend moment voor Lara Croft. De avonturierster moet een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders doorploeteren en zelfs haar donkerste uur tot nu toe doorstaan. Terwijl ze de wereld probeert te redden van een Maya-apocalyps komt ze oog in oog te staan met haarzelf.


De rol van Lara Croft wordt wederom vertolkt door Camilla Luddington, de stemactrice uit de reboot Tomb Raider en Rise of the Tomb Raider. Naast deze details zijn er ook nog een aantal screenshots vrijgegeven.

Op vrijdag 27 april kunnen fans in New York City genieten van een speciale preview. Het team zal voor het eerst een uitgebreide gameplay-demo van Shadow of the Tomb Raider tonen om 16:00 plaatselijke tijd (10:00 bij ons).

Shadow of the Tomb Raider verschijnt op 14 september voor PS4, Xbox One en pc.

REACTIES (1)

Een reactie achterlaten