fbpx

Screenshots en trailer gelekt van Shadow of the Tomb Raider

Het zit Shadow of the Tomb Raider niet echt mee op vlak van geheimhouding. Nadat de teaser vroegtijdig online verscheen, zijn nu ook de screenshots, de volledige CGI-trailer en de special editions gelekt. Uit de beelden blijkt duidelijk dat Zuid-Amerika het decor vormt en dat de Mayacultuur een belangrijke rol speelt binnen het avontuur van Lara Croft.

Gameplay is er voorlopig nog niet. Op de Franse website JeuxVideo verscheen wel al een artikel met enkele details. Zo zouden Sam, Reyes en Jonah terugkeren in deze Tomb Raider. Verder krijgt Shadow of the Tomb Raider vijf edities: de standaard, deluxe, digital deluxe, collector’s en Croft Edition.


De inhoud varieert per editie, maar een specifieke omschrijving beperkt zich tot de collector’s edition. Die bevat het spel, een figurine, een flessenopener in de vorm van Lara’s houweel, een zaklamp, de soundtrack, drie wapens en outfits voor Lara.

De screenshots verscheen op Amazon en werden kort na publicatie verwijderd. De vingervlugge jongens bij ResetERA konden de bestanden al opslaan. De trailer werd dan weer te vroeg gepubliceerd door Microsoft en kan je bekijken via de digitale winkel.

Shadow of the Tomb Raider krijgt later vandaag een officiële onthulling en verschijnt op 14 september voor PS4, Xbox One en pc.

REACTIES (1)

Een reactie achterlaten