fbpx

Tonnen gameplaydetails gelekt van Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Hoewel Rockstar de tanden stijf op elkaar houdt over hun aanstormende klepper Red Dead Redemption 2, zijn er een heleboel gameplaydetails gelekt. De website TrustedReviews heeft naar eigen zeggen de hand kunnen leggen op een intern Rockstardocument met enkele geloofwaardige details.

Het document vermeldt drie multiplayermodes: Battle Royal, Revive and Survive en Money Grab. Battle Royale is de meest populaire PvP-modus van het moment, waarbij spelers als laatste moeten zien overeind te blijven. Of het net als in PUBG en Fortnite om matches met 100 spelers gaat, betwijfelen we.


Revive and Survive zou dan weer een Team Deathmatch-modus zijn waarbij je slechts een aantal keer gerevived kan worden door je teamgenoten. En in Money Grab strijden twee teams voor geld die ze terug naar hun basis moeten brengen.

De online wereld van Red Dead Redemption 2’s zou ook een stuk immersiever zijn dan die van GTA Online. Winkels sluiten hun deuren ’s nachts en de game heeft een progressiesysteem met eigendommen gelijkaardig aan de appartementen in GTA Online.

Wordt ook vermeld: in de open wereld van Red Dead Redemption 2 zijn er heel wat activiteiten. Spelers kunnen gaan vissen, kudden vee hoeden, goud zoeken, wapen challenges voltooien of paardrij challenges. Voertuigen komen in de vorm van mijnkarretjes, koetsen en zelfs ‘fully explorable trains’.

Je kan de game in first person of third person spelen (zowel in de singleplayer als online) en het verhaal heeft verschillende scenario’s afhankelijk van de keuzes die je maakt tijdens de verhaalmissies. Rockstar lanceert ook een officiële companion app die naast een heleboel sociale features ook een poker minigame bevat.

Samen met het rapport heeft TrustedReviews ook 2 screenshots ontvangen, die er legit uitzien en personages uitbeelden die veel gelijkenissen tonen met de officiële screenshots. Een geloofwaardig lek dus, al blijft ons advies: neem dit met een stevige korrel zout. Tot Rockstar het officieel bevestigt.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Een reactie achterlaten