fbpx

Titel en releasedatum van nieuwe Tomb Raider gelekt

Enkele pientere speurneuzen zaten te graven in de broncode van de officiële Tomb Raider-website. Hun zoektocht levert nu resultaat op: ze zijn de titel en de releasedatum van de game te weten gekomen. Waarschijnlijk wordt die informatie morgen onthuld want momenteel staat er te lezen dat Square Enix  morgen om 14:00 iets gaat aankondigen.

Het nieuwe avontuur met Lara Croft zal Shadow of the Tomb Raider heten. Daarmee wordt het gerucht van enkele maanden geleden bevestigd. De onderliggende laag van de website verraadt dat de action-adventure al op 14 september in de rekken zal liggen voor PS4, Xbox One en pc. Nintendo Switch valt dus (voorlopig?) uit de boot. De tagline van de game is “Let’s play the Puzzle”


Als de informatie uit de broncode klopt, dan krijgen we morgen de eerste trailer te zien. Daarbovenop kan je vanaf dan jouw date met Lara reserveren. Op 27 april zal er een tweede onthulling volgen waarin extra details worden gegeven over pre-order bonussen en speciale edities van de game.

Shadow of the Tomb Raider is het sluitstuk voor de trilogie die startte met Tomb Raider in 2013. Twee jaar later verscheen Rise of The Tomb Raider. 

Een reactie achterlaten