fbpx

Naam van volgende Tomb Raider gelekt

Het zal je maar overkomen als marketing- of pr-verantwoordelijke van een gamebedrijf. Je opent voor die belangrijke meeting nog even dat document met alle details over je nieuwste game op de metro… en de volgende dag staat het op het internet.

Het overkwam iemand van het Tomb Raider-team op de metro van Montreal. Dankzij hem – en meer bepaald de opmerkzame Redditor Tripleh280 die ernaast stond – weten we nu dat de volgende Tomb Raider door het leven gaat als Shadow of the Tomb Raider. Die titel past in het rijtje, toch? Natuurlijk is niets officieel tot de game aangekondigd wordt, maar het document lijkt alvast waarheidsgetrouw te zijn. Ook Tripleh280 liet er geen twijfel over bestaan:


“De pagina die de man aan het nakijken was, besprak de graphics van de game. Ik zou dolgraag meer vertellen, maar ik heb zelf ook niet meer kunnen lezen.”

Nu is het wel vreemd dat dit document gespot werd in Montreal. Crystal Dynamics, de ontwikkelaar van de laatste Tomb Raider-games, heeft namelijk zijn hoofdkwartier in San Francisco. Toch is er een simpele uitleg. Volgens geruchten staat Eidos Montreal, de studio achter Deus Ex: Mankind Divided, namelijk aan het roer van het project.

Hoe het ook zij, er is ongetwijfeld al een crisis-vergadering aan de gang bij Square Enix. Een naamsverandering of een eventuele bevestiging van het bestaan van de game behoort dan ook tot de mogelijkheden.

txuhqftgnwpowrpn681l

Een reactie achterlaten