fbpx

The Witcher actrice hoopt dat fans nieuwe Geralt een kans geven

the witcher liam hemsworth

Momenteel is Netflix druk in de weer met het vierde seizoen van The Witcher. Zoals je weet, liet acteur Henry Cavill de serie achter zich en wordt hij vervangen door Liam Hemsworth. Of hij de rol even goed neerzet? Dat is afwachten. Al hoopt actrice Freya Allen (Ciri in The Witcher) dat fans hem een kans geven.

In een interview met Collider richtte Allen zich tot fans die Hemsworth als Geralt niet zien zitten. Ze vertelde dat de situatie natuurlijk niet ideaal is en dat fans ‘nogal aanvallend’ kunnen zijn. En hoewel ze niet wilde spreken voor Hemsworth, vertelde ze dat ‘hij zich zo goed mogelijk wil inleven in de rol om het personage goed neer te zetten’.


Ze verklapte verder nog dat Hemsworth vaak aan het trainen is voor de rol en dat ze benieuwd om hem aan het werk te zien. Volgens haar is Hemsworth een geweldige acteur, dus hoopt ze echt dat fans hem een kans gunnen.

Wij gokken dat de fanbase niet zozeer boos is om de verandering van acteurs, maar wel omdat de showrunners het bronmateriaal met weinig respect behandelen. Of er een slechte fan fiction van maken.

Hoewel Netflix oorspronkelijk van plan was om The Witcher uit te bouwen tot de Game of Thrones van het streaming platform, heeft Netflix aangekondigd dat het vijfde seizoen meteen het laatste wordt.

Een reactie achterlaten