fbpx

The Witcher III krijgt GOTY-editie

Blood And Wine mocht dan wel het laatste avontuur zijn van Geralt of Rivia, toch is ontwikkelaar CD Projekt Red nog lang niet klaar met de monsterdoder. Momenteel stoomt de ontwikkelaar namelijk een Game of the Year-editie klaar van The Witcher III: Wild Hunt.

De editie bevat alle gratis DLC die verschenen is, met daarbovenop ook beide uitbreidingen Hearts of Stone en Blood And Wine. De bundel werd bevestigd door game director Konrad Tomaszkiewicz nadat de game lekte via het Duitse ratingboard USK. De prijs en releasedatum zijn nog niet bekend.


CD Projekt Red kennende, zal de GOTY-editie van The Witcher III trouwens ook een Enhanced Edition zijn, die verschillende nieuwe upgrades, filters, textures, shading en animaties toevoegt. Zowel The Witcher en The Witcher II: Assassin of Kings ondergingen die behandeling ook. Benieuwd wat dat gaat geven.

Vergeet niet dat de ontwikkelaar daarnaast ook werkt aan een standalone versie van Gwent. Er staat ons dus nog heel wat The Witcher-content te wachten. En daar zijn wij niet rouwig om.

Een reactie achterlaten