fbpx

The Last of Us serie haalt 24 Emmy nominaties binnen

The Last of Us

The Last of Us serie van HBO werd genomineerd voor zo’n 24 Emmy Awards in de 75ste editie van het evenement. De serie bereikte daarmee de top-3 van meeste nominaties. De eigenlijke uitreiking vindt pas plaats in september, maar allicht weet The Last of Us wel enkele nominaties te verzilveren.

The Last of Us miste slechts drie nominaties om op de eerste plaats te eindigen. Absolute favoriet was  Succession, dat ging lopen met 27 nominaties. Succession is trouwens ook een serie van HBO, dus voor de zender is dat nu al dubbel gewonnen. De top-3 werd afgesloten door The White Lotus, dat 23 keer genomineerd werd.


The Last of Us, gebaseerd op de gelijknamige game van ontwikkelaar Naughty Dog, werd genomineerd voor andere Outstanding Drama Series, Outstanding Lead Actor In A Drama Series (Pedro Pascal als Joel) en Outstanding Lead Actress In A Drama Series (Bella Ramsey as Ellie).

Ook Murray Bartlett als Frank en Nick Offerman als Bill kregen een nominatie in de Outstanding Guest Actor In A Drama Series categorie.

The Emmy Awards staat gepland voor 18 september 2023.

Een reactie achterlaten