fbpx

The Last of Us seizoen 2 komt ten vroegste eind 2024

The Last of Us HBO

Op het tweede seizoen van The Last of Us wordt het wellicht nog een tijdje wachten. Actrice Bella Ramsay die Ellie vertolkt in de HBO-serie, laat vallen dat we het vervolg allicht pas eind 2024 of begin 2025 zullen zien.

Het nieuws raakte bekend via The Jonathan Ross Show. Tijdens het programma werd de actrice gevraagd wanneer kijkers zich mogen verwachten aan het tweede seizoen. De jongedame zei dat het allicht nog een tijdje zou duren. Zo vertelde Ramsey dat opnames waarschijnlijk pas eind dit jaar of begin volgend jaar beginnen.


Volgens Ramsay zouden de opnames voor het nieuwe seizoen gemakkelijk een jaar kunnen duren. Met als gevolg dat ze ervan uitgaat dat het nieuwe seizoen pas eind 2024 of begin 2025 op de buis verschijnt.

Neil Druckmann maakte trouwens al bekend dat het tweede seizoen niet alle gebeurtenissen uit The Last of Us 2 zal coveren. De game wordt opgesplitst in meerdere seizoenen. Het is mogelijk dat de game dus pas tegen 2026-2027 volledig verfilmd is.

Nu goed, het eerste seizoen verschijnt in juli al op Blu-ray en dvd en er is ook een limited edition met vette steelcase beschikbaar .

Een reactie achterlaten