fbpx

Tears of the Kingdom is blauwdruk voor toekomstige Zelda-games

Zelda sequels

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ligt slechts drie dagen in de rekken en toch heeft de regisseur al ideeën voor de volgende game. Sterker, Tears of The Kingdom wordt de blauwdruk voor toekomstige Zelda-games.

In een interview met Game Informer verklapte regisseur Hidemaro Fujibayashi dat Breath of the Wild een nieuw soort format heeft gecreëerd voor de serie om op verder te bouwen. Dat deden ze met Tears of the Kingdom en ze zijn niet van plan het roer snel om te gooien.


De regisseur heeft al verschillende ideeën voor de volgende Zelda. Dat blijkt uit verschillende interviews. In een interview met de New York Times vertelde Fujibayashi dat hij denkt aan meer personage-ontwikkeling voor slechterik Ganondorf, die hij belangrijk ingrediënt vindt ter ondersteuning van de gameplay.

In een interview met Polygon vermeldde de regisseur dan weer dat verschillende ideeën niet zijn gebruikt in Tears of the Kingdom. Hij wilde niet verklappen wat die waren, want ze kunnen misschien opduiken in de volgende game en dan is de verrassing eraf.

De leukste vraag kwam echter van Vanity Fair: of we ooit met prinses Zelf zullen kunnen spelen? Dat wilde de regisseur niet bevestigen. Maar als de gameplay ooit Zelda als speelbaar personage vereist, zou het volgens Fujibayashi een mogelijke piste zijn.

Na het succes van Tears of the Kingdom mogen we ons dus zeker aan meer Zelda verwachten. Wij noemden de game een episch topavontuur in onze review.

Een reactie achterlaten