fbpx

Take-Two werkt aan nieuwe The Lord of the Rings game

Ring of Power

Private Division, een afdeling van uitgever Take-Two Interactive, heeft bekendgemaakt dat het werkt aan een nieuwe Lord of the Rings-game. Die staat gepland voor release in 2024.

De aankondiging verscheen op het officiële Twitter-account van Private Division. De nieuwe titel wordt gebaseerd op de fantasyboeken van J.R.R. Tolkien en in samenwerking met Weta Workshop ontwikkeld. Dat is het het bedrijf achter de special effects van zowel The Lords of the Rings- als The Hobbit-trilogie.


Volgens Private Division is de game nog in vroege ontwikkeling. De release staat momenteel gepland voor het fiscale jaar van 2024. Met andere woorden: de titel zou voor april 2025 in de rekken moeten liggen.

Gelukkig hebben we ondertussen de serie The Lords of the Rings: Rings of Power nog om ons zoet te houden. Ook daar werkte Weta Workshop aan mee. De serie is vanaf 2 september te zien op Amazon Prime .

De game Lord of the Rings: Gollum zou in september verschijnen, maar werd uitgesteld naar een niet nader genoemde datum in 2023. Hopelijk kunnen we daarmee binnenkort ook aan de slag.

Een reactie achterlaten