fbpx

Super Nintendo World pretpark is zo goed als af

Super Nintendo World in Universal Studio’s Japan is zo goed als af. Of dat doet de nieuwste luchtfoto toch uitschijnen. Het kiekje werd gemaakt met een drone en toont onder andere de Yoshi attractie met karretjes, het kasteel van Bowser en Super Mario factory. De maker zette zijn instagram-account ondertussen op privé.

Alle attracties zijn volgens Nintendo interactief. Zo krijgen bezoekers een Power Up-bandje om de pols, waarmee ze munten kunnen verzamelen. Het bandje moet je syncen met een app en houdt ook de scores van de speler bij.


Wat je op de foto ziet is nog maar de eerste fase van het Super Mario-pretpark. In de toekomst wil Universal Studios nog een Donkey Kong-gebied bijbouwen waarin je een rit kan maken in het befaamde mijnkarretje. In 2023 komt Super Mario ook naar Universal Studios in Hollywood en later naar dat van Florida.

Het Super Nintendo World-gedeelte stond gepland om te openen vlak voor de Olympische Spelen, maar nu die zijn geannuleerd wegens corona, heeft Universal nog geen nieuwe datum aangekondigd.

Super Nintendo World

 

Een reactie achterlaten