fbpx

Super Nintendo World pretpark ziet er fantastisch uit

In Japan hebben ze weer iets om naar uit te kijken. In de zomer van 2020 opent Super Nintendo World er namelijk de deuren in Osaka. Een nieuwe trailer toont dat het pretpark net een level is uit een Super Mario Bros. game.

Zo kunnen bezoeker bij de ingang een ‘Power Up Band’ kopen. Met die digitale armband kunnen ze digitale muntjes verzamelen, die her en der verstopt zijn in het park. Vind je een gele kubus, dan moet je er net zoals in de game met een sprong je vuist tegen meppen.


Via een centrale app worden alle scores bijgehouden, zodat alle bezoekers kunnen strijden om de eerste plaats op het scorebord. Wie voldoende muntjes verzameld heeft, kan deelnemen aan een boss battle.

Ook zijn er traditionele attracties te vinden, zoals een Mario Kart Tour en een Yoshi Ride. Die eerste is vanzelfsprekend, al is het nog niet duidelijk wat de Yoshi Ride exact inhoudt. Ongetwijfeld krijgen we meer info bij de officiële opening in de zomer.

Check alvast de trailer hierboven. Hieronder trouwens nog een video van de Power Up Band in actie. Ziet er echt fantastisch uit.

Een reactie achterlaten