fbpx

Stemacteur Nathan Drake vol lof over acteerwerk Tom Holland in Uncharted-film

Tom Holland uncharted film

Er is alvast één iemand enthousiast over de aankomende Uncharted-film. Nolan North, de stemacteur van de enige echte virtuele Nathan Drake, is namelijk onder de indruk van Tom Hollands acteerprestaties. Dat liet hij vallen in een nieuwe podcast episode van de Good Game Nice Try.

Tijdens de podcast vertelde North dat hij uitgenodigd werd om een kijkje te nemen op de set van Uncharted. Tijdens dat bezoek liet Tom Holland een diepe indruk na. Zo noemde hij Holland ‘een super, supertoffe gast’. Al had hij er nog meer over te zeggen:


“De jongen is enthousiast, atletisch en hij is een geweldige danser. Allicht heeft hij het merendeel van zijn stunts zelf gedaan. Zijn fysieke acteerwerk is dan ook echt goed.”

Voor veel fans is dat waarschijnlijk een geruststelling, gezien Holland zelf niet tevreden leek met zijn prestaties. De goedkeuring van de ‘echte’ Nathan Drake’ heeft in ieder geval al mee.

Ook over de andere aspecten van de verfilming was Nolan trouwens positief. Zo vond hij de dynamiek tussen Holland en Mark Wahlberg geslaagd, hoewel hij in eerste instantie geen fan was van Wahlberg als Sully. Volgens North viel het op dat beide acteurs tijdens de opnames ‘gewoon veel plezier aan het maken waren’ en dus kijkt hij zeker uit naar het eindresultaat.

Tot slot vond hij het een goede keuze van Sony om niet simpelweg een filmadaptatie te maken van de games:

“In plaats van een passieve ervaring te maken van de games, waar je gewoon 2 uur naar moet kijken, krijgen we een nu een prequel. Een nieuwe versie van Nathan Drake tijdens zijn jongere jaren. En dat is geweldig.”

Het is dus duidelijk dat Nolan North zijn stempel van goedkeuring op de film heeft gezet. Het is nog even wachten op de Uncharted-film, die gaat pas op 18 februari 2022 in première.

Een reactie achterlaten