fbpx

Square Enix dropt launch trailer van Marvel’s Avengers

Het duurt nog even voor we ermee aan de slag kunnen, maar uitgever Square Enix heeft alvast de launch trailer gedropt van Marvel’s Avengers. Maak je klaar voor een avontuur vol actie met de machtigste helden van deze planeet.

De game steekt van wal op A-Day, waarbij Captain America, Iron Man, the Hulk, Black Widow en Thor hun nieuwe basis voorstellen aan het publiek. Al gaat de viering snel verkeerd wanneer een aanslag wordt gepleegd op de Golden Gate Bridge. Er doet zich een explosie voor, waarna een groot deel van San Francisco met de grond gelijk maakt.


De helden krijgen de schuld van de ramp en de Avengers worden ontbonden. Tot er een moedige tiener opduikt om hen weer te verenigen en de ware schuldige achter de explosie te zoeken. Aan jou om de Avengers terug samen te brengen door een leger bad guys op hun smoel te slaan.

In onze hands-on van de beta kan je lezen dat Marvel’s Avengers geen alledaagse actiegame wordt: het wisselt filmische singleplayermissies af met co-op levels à la Destiny.

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september op SP4, Xbox One en pc. De game krijgt een gratis next-gen upgrade.

Een reactie achterlaten