fbpx

Spider-Man studio werkt aan onaangekondigd multiplayer project

SpiderMan

Ratchet & Clank: Rift Apart ligt nog maar pas in de rekken. En toch is ontwikkelaar Insomniac Games al stevig aan het werk aan zijn volgende game. Althans, dat blijkt uit een handvol vacatures die de studio postte via Twitter.

De nieuwe game zou een onaangekondigde multiplayer game zijn. Gaat het om een volledig nieuwe titel? Een multiplayerervaring van een bestaande reeks? Of een standalone multiplayer voor een game die al in de rekken ligt? We hebben er momenteel geen idee van.


In ieder geval is Insomniac op zoek naar een creative director, multiplayer systems designer, story lead, art director en VFX artist. Of de vacatures een hint bevatten? Misschien. Zo is de story lead verantwoordelijk voor het ontwikkelen van ‘episodic and nonlinear storylines’. Het zou kunnen wijzen op een battle royale met evoluerende map. Stel je voor dat Insomniac de Resistance reeks terugbrengt! Of de voormalige Xbox exclusive Sunset Overdrive terugbrengt als co-opgame!

Nu goed, voorlopig kunnen we helaas enkel gissen. Al kunnen we er allicht zeker van zijn dat de game een PlayStation exclusive wordt. Sony kocht Insomniac Games een tijdje terug, waardoor de rechten van alle games van Insomniac ook bij Sony terechtkwamen.

Een reactie achterlaten