fbpx

Speel kat en muis in nieuwe mode van GTA Online

GTA Online Kat en Muis

Rockstar heeft een nieuwe Adversary mode online gezwierd voor Grand Theft Auto Online. In The Vespucci Job proberen een aantal spelers met een Issi Classic te ontsnappen uit de klauwen van de arm der wet. De andere spelers heisen zich in het uniform en proberen de losgeslagen criminelen uit te schakelen.

De wegpiraten moeten door verschillende checkpoints in San Andreas scheuren. Tijdens hun ontsnappingstocht wordt de jacht geopend door een meute politieagenten die ook het grof geschut inschakelt. Naar goede gewoonte win je dubbele punten en een geldbonus bij het spelen van deze modus. Het gaat om een tijdelijke actie die loopt tot en met 23 april.


De update voegt drie nieuwe voertuigen toe: de Issi Classic, een haast identieke kopie van de Austin Mini Cooper uit de jaren zestig, een Sea Sparrow helikopter en de Vapid Flash GT Sports Car.

Verder kan er tot en met 23 april dubbel geld verdiend worden met de Bodyguards and Associaties-missies. Net als bij The Vespucci Job krijg je ook tweemaal de gebruikelijke hoeveelheid ervaringspunten bij het voltooien van zo’n missie.

Tot slot worden er kortingen aangeboden op 20 april voor diverse weed-gerelateerde objecten. Op Sticky Icky Day moet je maar de helft betalen voor Weed Business, upgrades, groene rook van je wielen en andere gerelateerde items.

Een reactie achterlaten