fbpx

Speel dit weekend gratis Rainbow Six Siege

Ubisoft is op dreef. Begin mei mochten we al een weekendje gratis For Honor spelen, komend weekend mogen we gratis aan de slag met Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Van 17 tot 20 mag je gratis meeknallen ter ere van de nieuwste uitbreiding Operation Para Bellum.

Wie zich waagt aan een dodelijk vuurgevecht met terroristen en snakt naar meer kogelduels na het gratis weekend, behoudt zijn progressie bij aanschaf van de complete game. Maar dat is niet alles, want om de instap makkelijker te maken, gooit Ubisoft ook met tot wel 50% op zowel de Standard, Advanced, Gold en Complete Edition van 17 tot 28 mei. Als dat geen mooie deal is, weten wij het ook niet meer.


Natuurlijk staan het gratis weekend en de kortingen in het teken van de coole nieuwe uitbreiding van Rainbow Six Siege. Operation Para Bellum wordt volledig onthuld tijdens de Pro League Finales in Atlantic City. Wij kunnen je echter al vertellen dat de update twee nieuwe operatoren naar de game brengt, alsook een extra map: The Villa. Daarnaast introduceert de uitbreiding de volledig nieuwe Pick & Ban functie.

Wie nog meer info wil over het gratis weekend, grijpt best zijn digitaal surfboard en rept zich asap naar de officiële website van Rainbow Six. Wie zien we dit weekend op het slagveld?

Een reactie achterlaten