fbpx

Speel gratis For Honor dit weekend

For Honor

Het wordt tijd om je dolken, zwaarden en speren nog eens te slijpen, want Ubisoft heeft bekendgemaakt dat het zesde seizoen van For Honor op 17 mei van start gaat. En om dat te vieren, organiseert de uitgever vanaf vandaag een Free Weekend. Downloaden en vijanden neersabelen, dus!

Het zesde seizoen van For Honor zit natuurlijk weer boordevol nieuwe content, zoals:


  • de Beachhead map, speelbaar in alle multiplayer modi, behalve Tribute.
  • verbeteringen voor de helden Orochi en Peacekeeper. De personages blijven dus voortdurend evolueren.
  • een verzamelfunctie voor gear-visuals, waardoor ze veel makkelijker te managen zijn.

Om oude rotten en ook nieuwkomers alvast klaar te stomen voor seizoen VI, mag iedereen de game dit weekend zonder kosten uitproberen. Tijdens het Free Weekend krijg je toegang tot alle modi, zowel solo als multiplayer en co-op, die je kan spelen met twaalf unieke personages. Bovendien krijg je er ook alle updates van de vorige seizoen bij.

Tijdens het weekend zal ook het Warrior Training Program van kracht zijn, dat samenwerken beloont. Veteranen die 5 matches uitspelen met Free Weekend nieuwkomers, krijgen twee weken lang de vernieuwde Champion-status. Die status levert niet alleen extra staal op, maar geeft ook een xp-boost en een grotere kans op coole loot.

Nieuwkomers die na het weekend hun fileerkunsten verder willen verfijnen, kunnen de game tot 15 mei met korting kopen, want tot dan is For Honor in aanbieding op zowel consoles als pc.

Een reactie achterlaten