fbpx

Sony San Diego werkt aan nieuwe game van bekende PlayStation franchise

Er is een nieuwtje opgedoken uit de stal van Sony. Sony San Diego zou werken aan een nieuwe telg in een bestaande PlayStation-reeks en volgens geruchten is dat een nieuwe Uncharted. Gezien de info afkomstig van een LinkedIn-profiel, is het wel koffiedik kijken of dat klopt.

Concreet zou het gaan om Sony San Diego, de studio van PlayStation Worldwide die vooral bekend staat voor de honkbalreeks MLB The Show. Michael Mumbauer, het voormalige hoofd van de studio, vermeldt op zijn LinkedIn-profiel dat hij er samen ‘met een nieuw ambitieus team werkt aan een bekende blockbuster action-adventure game’.


Opvallend is dat de man via zijn profiel linkt naar enkele video’s. Waaronder die van YouTuber RobinGaming, die in 2018 al de plannen van Sony met de studio in San Diego in de kijker zette. Terwijl Naughty Dog druk bezig is met de The Last of Us-reeks zou Sony San Diego al beginnen werken zijn aan een nieuwe Uncharted. Wordt het Uncharted 5 of een spin-off? Daar hebben we het raden naar.

Natuurlijk is er niets officieel bevestigd, dus tot dan blijft dit niet meer dan een sappig, maar geloofwaardig gerucht.

 

Een reactie achterlaten