fbpx

Sony Pictures stelt Uncharted film uit tot 2022

Tom Holland uncharted film

Slecht nieuws voor wie uitkeek naar Tom Holland als jonge Nathan Drake: de Uncharted film die ondertussen helemaal is ingeblikt, is alweer uitgesteld. De film stond gepland voor première deze zomer, maar Sony Pictures verschuift die wegens de coronacrisis naar februari 2022.

Het is filmwebsite Deadline die het slechte nieuws meldt. Uncharted zou op 16 juli in de bioscopen verschijnen, maar met de aanhoudende crisis komt die nu pas op 11 februari 2022. Nog langer dan een jaartje wachten dus. Sony stelt ook Ghostbusters: Afterlife uit. Die verschuift van 11 juni 2021 naar 11 november 2021.


Na ongeveer 10 jaar in productie te zijn geweest, is de Uncharted-film eindelijk af. Helaas wil Sony de film niet releasen voor de bioscopen terug open zijn. In de film speelt Spider-Manacteur Tom Holland een jonge Nathan Drake. Hij wordt bijgestaan door zijn mentor Sully die vertolkt wordt door Mark Wahlberg. De film wordt geregisseerd door Ruben Fleischer die met Venom geen al te beste indruk naliet.

Sony liet een tijdje geleden vallen dat het maar liefst aan drie films en zeven series werkt die gebaseerd zijn op PlayStation-games. Eentje ervan is een tv-serie van The Last of Us geregisseerd door de regisseur van Chernobyl. Aan dit tempo zullen we echter nog lang mogen wachten…

Een reactie achterlaten