fbpx

Sony werkt aan 3 films en 7 tv-series gebaseerd op PlayStation-games

Sony tv shows movies

De PlayStation line-up bestaat binnenkort niet alleen meer uit games, want Sony Pictures heeft heel wat projecten in de pijplijn zitten. In totaal gaat het om drie films en zeven tv-series. Er staat ons dus heel wat kijkmateriaal te wachten.

Het nieuws bereikt ons via een interview met CNBC. Tijdens het gesprek vertelde Sony Pictures CEO Tony Vinciquerra dat er veel meer in productie is dan alleen de Uncharted-film met acteur Tom Holland. Er wordt gewerkt aan nog twee gamefilms en zeven series, allemaal zijn ze gebaseerd op bestaande videogame-franchises van PlayStation.


Volgens Vinciquerra zal Sony in de toekomst dan ook veel meer inzetten op zijn eigen merknamen. Sony heeft daarom ook een programma gelanceerd dat One Sony heet. Via dat programma zullen de verschillende afdelingen van het bedrijf veel nauwer samenwerken.

Wat die verschillende projecten dan kunnen zijn? We weten dat de productie van de Uncharted-film al aardig op weg is. En ook de makers van de HBO-reeks Chernobyl hebben groen licht gekregen voor een tv-serie van The Last of Us.

Krijgen we daarnaast nog een film van God of War? Misschien een serie van Horizon? Of een verfilming van Bloodborne? Wat zou jij willen zien?

Een reactie achterlaten