fbpx

Sony onthult PS4 Neo nog niet op E3

Andrew House, de CEO van Sony Interactive Entertainment, heeft in een interview met Financial Times het bestaan van een high-end PS4 bevestigd. Al liet de man meteen ook weten dat de krachtigere console niet op E3 aanwezig zal zijn.

Met het nieuwe model mikt Sony vooral op hardcore gamers en mensen die willen genieten van content in 4k-resolutie. Toch zal ook de standaard PS4 in de rekken blijven liggen:


“We verkopen de krachtigere PS4 naast de gewone versie, dus beide modellen zullen een aanvulling zijn op elkaar.”

Het nieuwe model is natuurlijk wel iets duurder dan de huidige PS4, al kregen we nog geen concrete prijs. De PS4K zal trouwens ook nog niet te zien zijn op E3, omdat het volgens House nog veel te vroeg is:

“We willen er zeker van zijn dat we al een waaier aan content kunnen tonen om de kracht van de console te demonstreren.”

Fans die nu al van plan zijn het nieuwe model in huis te halen, hebben niets te vrezen wat betreft de compatitibility van oude games met de nieuwe console. Alle titels zullen probleemloos afspelen op de PS4K.

Wanneer de console uiteindelijk in de rekken belandt, wilde de CEO ook niet kwijt. Ongetwijfeld zal het dus nog even duren.

Een reactie achterlaten