fbpx

Sony en Nike brengen PlayStation sneakers uit

Sony heeft de handen in elkaar geslagen met Nike én NBA-ster Paul George om PlayStation-sneakers op de markt te brengen. Met de PG-2 PlayStation Colorway kan je tegelijkertijd je liefde voor gaming en sport tonen.

Basketster Paul George is tevreden met de samenwerking, want voor hem zijn Sony en Nike twee merken waarmee hij grootgebracht is:


“Als kleine jongen was ik al bezig met games en vond ik het geweldig om mijn oom en zijn vrienden in een digitaal potje basket te verslaan. Mijn favoriete Playstation-herinnering is dat ik van mijn pa een PS2 kreeg en dus ben ik zeer blij om samen met PlayStation en Nike een product te creëren dat mij zeer na aan het hart ligt.”

De schoenen zijn geïnspireerd door de DualShock 4. Het logo van zowel Paul George als PlayStation hebben een blauw glow-in-the-dark-effect, daarnaast herken je ook de typische kleuren van de facebuttons. Last, but not least: je krijgt ook een vouchercode die je kan gebruiken om een dynamisch thema van Paul George voor PS4 te downloaden.

Wat denken jullie? De nieuwe zomermode?

Een reactie achterlaten