fbpx

Sony lanceert PS4 online toernooien voor iedereen

Haal je beste gaming moves maar boven, want Sony heeft bekendgemaakt dat-ie binnenkort een nieuw esports concept lanceert voor gamers van alle niveau’s. Vanaf augustus start de uitgever namelijk de PS4 Tournaments: Challenger Series. Dat zijn toernooien waaraan iedereen online kan deelnemen.

Vanaf 6 augustus gaat meteen de eerste Challenger Series van Start. De game waarin alle actie plaatsvindt? Mortal Kombat 11. Later dit jaar volgen ook nog FIFA 20, Battlefield V, Warface en andere titels. Het enige wat je moet doen is deelnemen om kans te maken op mooie prijzen.


De PS4 Tournaments: Challenger Series worden opgedeeld in seizoenen. Aan jou om de steeds betere competitie uit te schakelen in een reeks wedstrijden. Veeg je de vloer aan met je tegenstander? Dan krijg je een beloning. Haal je het seizoen erop weer een degelijke eindstand? Dan krijg je nog leukere prijzen.

Hoe gaat elke wedstrijd dan concreet in zijn werk? Elk toernooiseizoen bestaat uit drie wedstrijdrondes. In Fase 1 moet je minstens drie van vier wedstrijden winnen om Fase 2 te bereiken. Een nederlaag betekent niet meteen een exit van de competitie. Natuurlijk zijn de matches in Fase 2 heel wat uitdagender. Alleen als je wint, stoot je door naar Fase 3 of de finale. Hier neem je het op tegen de besten.

Zoals in een echte competitie, hangt aan deze Challenger Series een leuke beloning vast als je goed scoort. Naarmate je de wedstrijdfases doorloopt, neemt de waarde van de prijzen toe. Kan je winnen: dynamische achtergronden  voor je PS4, virtuele gamemunten, geldprijzen… Een uitstekende reden om je kans te wagen dus.

Wie nog meer info wil, kan ook de Toernooien-sectie in het Events-tab op zijn PS4 checken. Wij wensen alle deelnemers alvast veel succes!

PS4

Een reactie achterlaten