fbpx

Sonic The Hedgehog nu uit op dvd & Blu-ray

Sonic hedgehog movie

Het filmavontuur van Sonic The Hedgehog gemist in de bioscoop? Wij ook. Door de coronapandemie speelde de live-action film rond de supersnelle egel maar heel eventjes in de bios. Vanaf vandaag kan je hem eindelijk op dvd of Blu-ray kijken.

Sonic The Hedgehog is een live-action komedie gebaseerd op Sega’s platformgames die in de jaren ’90 furore maakten. In de film neemt held Sonic – bijnaam: de Blauwe Veeg – het op tegen het boosaardige genie Dr. Robotnik (Jim Carrey). Die wil Sonics unieke kracht gebruiken om te heersen over de wereld. Samen met Sheriff Tom Wachowski (James Marsden) moet Sonic de planeet redden.


De film verscheen in februari in de bios en deed het allesbehalve slecht aan de kassa. Sonic The Hedgehog werd tijdens zijn openingsweekend zo maar eventjes de meest bekeken gameverfilming ooit. Paramount Pictures en SEGA hebben dan ook aangekondigd dat een vervolg in de maak is. Regisseur Jeff Fowler neemt opnieuw plaats in het klapstoeltje en ook scenaristen Pat Casey en Josh Miller zijn terug van de partij. De opnames staan gepland voor 2021.

Hieronder kan je alvast de filmtrailer opnieuw bekijken.

Een reactie achterlaten