fbpx

Season Pass van Dead Rising 4 bekendgemaakt

Microsoft heeft de content bekendgemaakt voor de season pass van Dead Rising 4, die samen met de game trouwens gebundeld wordt in een Deluxe Digital Edition. De bundel gaat over de toonbank voor € 89,99.

Natuurlijk is de season pass ook apart verkrijgbaar voor € 29,99 met de volgende content:


  • Stocking Stuffer Holiday Pack: Frank West is thuis voor de feestdagen en dus heeft hij tijd om huis te houden met zijn feestelijke wapens, zombies, voertuigen, kostuums en nog veel meer.
  • Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf: De zombie-uitbraak heb je al onder controle, dus is het tijd voor een potje golf. De course biedt 18 holes, die je online kan spelen met 3 vrienden. Gebruik de favoriete wapens van Frank als golf clubs en zorg ervoor dat het balletje in de hole belandt zonder dat de zombies het te pakken krijgen.
  • Dead Rising 4: Frank Rising: in deze dlc is Frank West pas geïnfecteerd en moet hij een tegengif vinden vooraleer hij in een zombie verandert en voor eeuwig op zoek met naar grijze massa’s. Terwijl hij op zoek gaat naar een geneesmiddel, ontdekt hij echter dat breinknabbelaars slimmer worden en dat militaire organisaties Willamette van de kaart willen vegen om een einde te maken aan de plaag. Frank moet dus zijn best doen om zowel zijn infectie alsook de vernietigingsplannen een halt toe te roepen.

Dead Rising 4 verschijnt op 6 december. Onze kerstdagen zullen alvast overlopen van zombiebloed…

 

Een reactie achterlaten